WordPress - Blog
Site-ul tau de anunturi business! Cauta in Site-ul tau de anunturi business!
ImiOferServiciile.Ro - Anunturi servicii AutoOnlineNow

Servicii ImiOferServiciile.ro

Descriere servicii ImiOferServicii.ro

Ai nevoie de un zugrav? Ai nevoie de cineva care sa stea cu copilul tau? Ai nevoie de cineva care sa iti repare instalatia electrica? Ai nevoie de un monitor de schi sau de un antrenor de tenis? Ai nevoie de cineva sa iti deviruseze calculatorul sau sa iti faca o retea de mari dimensiuni? Ai nevoie de un service care sa iti repare masina? Ai nevoie de cineva care sa iti livreze mancare acasa? Ai nevoie de cineva care sa iti transporte masina de spalat? Ai nevoie de cineva sa iti desfunde chiuveta sau sa iti repare teava de la baie? Ai nevoie de cineva care sa iti tunda iarba? Pe toti acestia si inca multi altii ii vei gasi aici: www.ImiOferServiciile.ro. Atat persoane fizice cat si firme sunt bucuroase sa te ajute in cautarile tale!

Pe acest portal incercam sa promovam doar anunturi care presupun o cerere sau o oferta a unui serviciu. De aceea, vom accepta doaraceste tipuri de anunturi. Nu se vinde si nu se cumpara nimic, se promoveaza servicii. Serviciile pot sa apartina atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Este locul unde iti vei gasi partenerul de afaceri!

Adauga-ti acum anuntul si beneficiezi de 100 EUR virtuali pe care ii poti folosi pentru a-ti promova anuntul si pentru a te obisnui cu sistemul nostru de promovare. Mai multe detalii despre promovare poti gasi pe pagina Reincarcare credit.

ANPC