WordPress - Blog
Site-ul tau de anunturi business! Cauta in Site-ul tau de anunturi business!
ImiOferServiciile.Ro - Anunturi servicii AutoOnlineNow

Reincarcare credit

Pe portalul ImiOferServiciile.ro adaugarea anunturilor se face in mod GRATUIT. Promovarea anunturilor este o unealta optionala pentru toti cei care doresc sa isi faca mai cunoscut serviciul/serviciile. Promovarea anuntului/anunturilor dumneavoastra se face asemanator cu promovarea site-urilor pe motorul de cautare Google.

In momentul cand va creati contul pe portalul ImiOferServiciile.ro, veti primi ca bonus 100 EUR virtuali pe care ii puteti folosi pentru promovarea anunturilor dumneavoastra si pentru a va putea obisnui cu modalitatile de promovare. Anuntul/anunturile se pot promova in 2 moduri:

CPC (CostPerClick) reprezinta suma pe care doriti sa o cheltuiti in momentul in care un utilizator face click pe anuntul dumneavoastra. Publicitatea CostPerClick, CPC sau plata per click inseamna ca anunturile dumneavoastra se pot afisa la fiecare cautare relevanta, insa veti fi taxat doar atunci cand utilizatorii vor da click pe anuntul dumneavoastra.

CPA (CostPerAfisare) reprezinta suma pe care doriti sa o cheltuiti pentru afisarea anuntului in pozitiile preferentiale din categoria in care apare anuntul dumneavoastra. Cu cat suma cheltuita este mai mare, cu atat anuntul dumneavostra se va pozitiona mai sus in grila de cautare.

Promovarea anuntului nu este obligatorie, dar reprezinta modul cel mai sigur prin care anuntul dumneavoastra poate fi gasit intre primele pozitii in urma cautarilor. La terminarea creditului de 100 EUR virtuali, suma pentru promovare va ajunge la zero. In acest moment, utilizatorul are 2 optiuni: sa continue fara promovarea anunturilor sau sa isi incarce contul cu credit. Incarcarea cu credit se face momentan prin Ordin de Plata bancar, prin depunere cash in cont bancar sau prin mandat postal. Pentru a face acest lucru, ne puteti contacta in pagina de Contact .