WordPress - Blog
Site-ul tau de anunturi business! Cauta in Site-ul tau de anunturi business!
ImiOferServiciile.Ro - Anunturi servicii AutoOnlineNow

Termeni si Conditii

Termeni si conditii (Acord)

 

Trebuie sa ai cel putin 18 ani pentru a te inregistra si pentru a utiliza serviciile site-ului ImiOferServiciile.ro. Inregistrarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisa. 

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului ImiOferServiciile.ro 

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii. Daca nu esti de acord cu termenii acestui Acord, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite de acest site. 

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare acest acord. Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari. 

PUBLICAREA UNUI ANUNT.
Pe portalul ImiOferServiciile.ro se vor publica NUMAI anunturi prin care se cere sau se ofera un serviciu, se vor vinde si se vor cumpara numai servicii. Anunturile pot sa apartina atat persoanelor fizice care vor sa isi faca cunoscute serviciile dar si persoanelor juridice care isi pot publica gratuit serviciile sau isi pot contacta eventuali colaboratori. Publicarea unui anunt pe portalul ImiOferServiciile.ro este 100% gratuita. Anunturile pot sa contina fotografii, localizare pe harta si video.
Toate anunturile publicate gratuit sunt verificate de catre operatorii nostri. Anunturile false, sau anunturile publicate de mai multe ori vor fi sterse fara nici un preaviz. Anunturile nu trebuie sa contina cuvinte jicnitoare, vorbe sau expresii injurioase. Anunturile trebuie sa fie corect redactate din punct de vedere gramatical, in acord cu limba romana. Anunturile in alte limbi decat limba romana nu vor fi publicate.

INREGISTRARE.
Pentru a te inregistra si a avea acces la adaugara unui anunt gratuit, trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date obligatorii. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica (telefonul, adresa de email, IP, etc.), precum si toate setarile facute de tine in contul tau vor fi folosite doar de catre site-ul ImiOferServiciile.ro. Datele tale sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv folosind functia "Sterge cont". La randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

NUMARUL DE TELEFON SI PAROLA.
In formularul de inscriere ti se va cere sa introduci numarul tau de telefon mobil.

Contul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola o alegi singur si ai oricand posibiliatea sa o schimbi. Daca nu ai completat o adresa de email sau ai completat o adresa de email falsa sau incorecta, nu vei putea primi parola, in cazul in care ai uitat-o si nu vei putea accesa contul tau de pe ImiOferServiciile.ro.
Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi altei persoane accesul la site prin contul tau.
Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.


Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

AVERTISMENT IMPORTANT.
Devenind membru, esti de acord ca in baza de date ImiOferServiciile.ro:
- se pot strecura greseli de ortografie;
- se poate intampla sa intalnesti numere de telefon gresite sau inexistente;
- se poate intampla sa nu gasesti exact ofertele care te intereseaza.

NU EXISTA GARANTII. 
ImiOferServiciile.ro ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:
- securitatea utilizatorilor site-ului; 
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii; 
- eventualele nemultumiri legate de functionarea site-ului; 
- eventualele nemultumiri legate de continutul bazei de date; 
- eventualele defectiuni care impiedica accesul la Internet.

RECLAMATII. 
Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact publicat pe site. 

MESAJE PUBLICITARE. 
Ne rezervam dreptul de a trimite mesaje promotionale din partea noastra, a partenerilor sau clientilor nostri. 
Deasemenea orice utilizator inregistrat are posibilitatea sa-si sterga definitiv contul de pe acest site.

PREVEDERI GENERALE. 
La inregistrare, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

Termeni si conditii legate de folosirea cookies